Beheerders van het Leeshuis

Het Leeshuis wordt gerund door een toegewijd team van vrijwilligers. De vrijwilligers beheren het Leeshuis, verzorgen de taalcoaching en zorgen voor een fijne sfeer. Zo staat er altijd een kopje koffie of thee voor je klaar!Lieske Adèr

In november 2014 ben ik begonnen in het Leeshuis, dat toen nog maar net bestond. Ik was al een tijdje met pensioen en heb dit van het begin af aan als een heel bijzondere plek ervaren. Niet alleen vanwege de contacten met de bezoekers en het plezier van het tussen de boeken zitten. Ook de sfeer van de Tolhuistuin, de activiteiten en evenementen, de vrijwilligers die de Tuin onderhouden maken dit voor mij een bijzondere plek waar ik mij zeer senang voel.
Conny Dorst

Ik geniet altijd weer van de gesprekken met bezoekers over boeken, literatuur en wat dat ons brengt. Een fijn stil huisje, op een bruisende plek in ontwikkeling in Amsterdam-Noord. De mooi verzorgde boeken zijn leuk om door te geven en lekker zelf te lezen. 
Sjen Miermans

In het Leeshuis voel ik me thuis! Ik vind het heerlijk om mensen, kleine en grote kinderen, blij te maken met een boek. Ik vind het fijn om boeken een tweede leven te kunnen geven, letters te bezien, woorden te proeven, gedichten in beelden te vangen, in boeken te leven. Een heerlijke plek!


Vrijwilliger worden?

Lijkt het je wat om te te komen vrijwilligen bij de Tolhuistuin, in het Leeshuis, het tuin- of klusteam? Schroom niet een mailtje te sturen naar info@tolhuistuin.nl of lees verder op de website


Tolhuistuin

info@tolhuistuin.nl
www.tolhuistuin.nl


Privacybeleid Tolhuistuin
Over Tolhuistuin

*Houd de website en de social media in de gaten voor updates en openingstijden tijdens maatregelen omtrent COVID-19.


︎ ︎


Leeshuis

leeshuis@tolhuistuin.nl
www.leeshuis.com

Tolhuisweg 4
1031 CL Amsterdam


Woensdag t/m zondag geopend
van 12:00 tot 17:00.